SChrijf je in voor de basisschoolochtenden

Het jaar is weer uit de startblokken geschoten en het schooljaar vult zich al snel. We nodigen alle leerlingen uit groep (7 en) 8 van basisscholen uit de regio uit voor een van onze basisschoolochtenden op dinsdag 7 november, dinsdag 14 november of dinsdag 19 december.

Basisschoolochtend
Tijdens een basisschoolochtend kunnen leerlingen kennismaken met het Haarlem College en haar docenten. De leerlingen proeven de sfeer door het volgen een aantal korte lesjes. Zo weten ze gelijk hoe het eraan toe gaat op het Haarlem College en of dit bij hen past.

Inschrijven
Om je in te schrijven voor een van de basisschool bezoekdagen stuur je een e-mail naar basisschoolochtend@haarlemcollege.nl met daarin:

  • Naam van de school
  • Hoeveel leerlingen
  • Voorkeursdatum;
    Graag horen wij ook een tweede keuze; mocht een dagdeel al vol zijn kunnen we jullie mogelijk plaatsen op een andere datum.

Een van onze collega’s neemt naar aanleiding van je e-mail contact met je op om de verdere invulling te regelen en eventuele vragen die er nog zijn te beantwoorden.

Schrijf je in voor de open dagen!

Op het Haarlem College krijg je de mogelijkheid om je talenten te laten zien. In je tijd hier ontdek je waar je goed in bent en wat je echt leuk vindt om later te gaan doen. Je krijgt les over fotografie, voeding, EHBO, techniek, muziek en nog veel meer. Door te werken met kleine klassen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. En kies jij jouw eigen route naar je diploma. Kom het zelf ervaren op de open dagen op 9 & 10 februari of 12 maart.

Inschrijven open dagen