Leren in een inspirerende omgeving

Op het Haarlem College hebben we een hele mooie afdeling kunstvakken, een eigen professioneel theater, moderne sporthal en een Techlab met VR-brillen, drones en robots. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je talenten te laten zien.

Techlab

Met het TechLab willen we onze leerlingen enthousiasmeren voor techniek. Teamleider Sander Noortman: “Het vakgebied is veel breder dan leerlingen soms denken. Robotica, drones en virtual reality vallen bijvoorbeeld óók onder techniek. Binnen ons TechLab kunnen al deze innovatieve toepassingen worden ontdekt. Dat gebeurt in de vorm van workshops waarin de leerlingen zelf aan de slag gaan.”

Eigen professioneel theater

Op het Haarlem College hebben we een eigen inpandig professioneel theater. De leerlingen van de beroepsrichting Podium & Presentatie leren hier alles over theaterproducties, zowel op het podium als achter de schermen. Ook organiseren we talentenshows en theaterproducties uit schooloverstijgende projecten. Elke leerling op het Haarlem College kan het podium pakken.

Moderne sporthal

Niets fijner dan even lekker bewegen. Tijdens de gymles op het Haarlem College doe je dat in een moderne sporthal van 264 vierkante meter die van alle gemakken is voorzien. De grote sporthal kan onderverdeeld worden in 3 gymzalen met wanden die van bovenaf neergelaten kunnen worden.

“Robotica, drones, virtual reality: het valt allemaal te ontdekken binnen ons Techlab.”

Teamleider Sander Noortman

Gerelateerde berichten