Nieuw: havo op het Haarlem College

Vanaf volgend schooljaar starten we met een havo op het Haarlem College. Naast theorie voegen we ook een praktisch component toe en leggen we de focus op toekomstgerichte vaardigheden als zelfredzaamheid, samenwerken en effectief plannen. Zodat jij nog beter bent voorbereid op je vervolgopleiding.

Meer over de havo
Jongen vol verbazing

Waarom kiezen voor het Haarlem College

Op het Haarlem College krijg je de mogelijkheid om je talenten te laten zien. In je tijd hier ontdek je waar je goed in bent en wat je echt leuk vindt om later te gaan doen. Je krijgt les over fotografie, voeding, EHBO, techniek, muziek en nog veel meer. Door te werken met kleine klassen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. En kies jij jouw eigen route naar je diploma.

Schrijf je in voor de open dagen
Leerling bouwt bij techniek les aan wagentje.

Leren in een inspirerende omgeving

Op het Haarlem College krijg je les in een inspirerende omgeving. We hebben een eigen professioneel theater, moderne sporthal en een Techlab met VR-brillen, drones en robots. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je talenten te laten zien. Zo ben jij straks klaar voor de toekomst.

Bekijk de faciliteiten

Alle praktische informatie vind je hier

Alle belangrijke en praktische informatie is te vinden in onze online schoolgids. Gebruik de alfabetische index of de zoekfunctie om gericht te zoeken. Het vakantieoverzicht, hoe je ziek te melden en informatie voor ouder(s)/verzorger(s). Alles staat erin. wel zo makkelijk.

Ga naar de schoolgids