Open menu

Aardbeving Marokko

11 september 2023

Helaas werden we zaterdagochtend 9 september geconfronteerd met het vreselijke nieuws over een verwoestende aardbeving in Marokko. Wij wensen alle betrokken leerlingen en collega’s en eenieder die betrokken is bij deze vreselijke ramp, veel sterkte.

Helaas werden we zaterdagochtend 9 september geconfronteerd met het vreselijke nieuws over een verwoestende aardbeving in Marokko. Voor iedereen, maar vooral ook voor leerlingen en collega’s met een Marokkaanse achtergrond, een heftige gebeurtenis. Op het Haarlem College vinden we het belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. De mentoren zullen de komende tijd betrokken zijn bij leerlingen die in hun persoonlijke omgeving (familie, vrienden) met de aardbeving te maken hebben gekregen. In de klas wordt erover gesproken als dat voor leerlingen troost kan bieden. Ouder(s) en/of verzorger(s) wordt gevraagd om contact op te nemen met de mentor als dat voor de leerling van belang is. Wij wensen alle betrokken leerlingen en collega’s en eenieder die betrokken is bij deze vreselijke ramp, veel sterkte.

Aardbeving Marokko

Actueel