Open menu

Belangrijke informatie start schooljaar 2023-2024

25 juli 2023

Kan je niet wachten tot de start van het schooljaar? Lees hier alle informatie die je nodig hebt voor een goede start.

Noodgevallen
De school is dicht tijdens de zomerperiode van 25 juli t/m 29 augustus. Het personeel zal per 30 augustus weer aanwezig zijn op school. In die tussentijd zijn wij niet bereikbaar. Bij noodgevallen stuurt u een e-mail naar info@haarlemcollege.nl. Wij nemen dan contact met u op. 

De eerste schooldag 
De eerste schooldag is op dinsdag 5 september. Zij-instromers worden op maandag 4 september verwacht. Alle leerlingen ontvangen in de week voorafgaand aan de start van het schooljaar een brief thuis. 

Lesboeken 
De lesboeken worden op school bezorgd en ontvang je in de eerste schoolweek. 

Inlog Magister 
Ouders ontvangen voor de start van het schooljaar een magister-inlog. Nieuwe leerlingen krijgen tijdens de introductieweek hun Magister inloggegevens. Deze zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat zij krijgen van het Haarlem College.  

Voor nu een hele fijne zomervakantie en tot in het nieuwe schooljaar. 

Belangrijke informatie start schooljaar 2023-2024

Actueel