Open menu

Plaatsing brugklasleerlingen Haarlem College

22 maart 2023

Alle aankomend brugklasleerlingen hebben een bevestiging van plaatsing ontvangen per mail naar hun ouder/verzorger.

Vandaag hebben wij per mail een bevestiging van plaatsing gestuurd naar alle ouder(s)/verzorger(s) van onze aankomende brugklasleerlingen van het schooljaar 2023-2024. Heeft u deze mail niet ontvangen maar heeft u uw kind wel ingeschreven op het Haarlem College? Check dan uw spam voordat u contact opneemt met administratie@haarlemcollege.nl. 

Namens alle medewerkers van het Haarlem College heten wij de aankomend brugklasleerlingen en hun ouders van harte welkom! Wij kijken er naar uit om er samen met jullie een mooie en leerzame schooltijd van te maken.

Tekenmoment

Om de inschrijving af te ronden nodigen wij alle brugklasleerlingen en hun ouders uit op één van de onderstaande dagen. Tijdens dit tekenmoment wordt ook een moment de tijd genomen om belangrijke data en informatie met u door te nemen. 

  • Maandag 27 maart tussen 15:30 tot 18:00 uur
  • Dinsdag 28 maart tussen 14:00 tot 17:00 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om (een kleurenkopie van) het identiteitsbewijs van uw kind mee te nemen.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met administratie@haarlemcollege.nl of bel naar 023-5311572 tijdens schooldagen tussen 8:00 en 16:30 uur. 

Plaatsing brugklasleerlingen Haarlem College

Actueel