Open menu

Bestel je schoolfoto's!

04 augustus 2022

Onlangs is onze schoolfotograaf Ron de Gruyl bij ons op bezoek geweest om de jaarlijkse school-portretfoto’s en de bijbehorende klassenfoto’s te maken. In dit bericht willen we je informeren over de mogelijkheid om de gemaakte foto’s online te bekijken en eventueel te bestellen. Het bekijken en bestellen van de foto’s is geheel vrijblijvend.

Foto’s bekijken en bestellen
Op de website www.ronweb.nl kan je inloggen met de inlognaam en inlogcode uit de brief die je binnenkort thuis ontvangt. De inlognaam en -code zijn persoonlijk en jij alleen kan de hieraan gekoppelde foto’s van je kind/kinderen bekijken.

Mocht je bijvoorbeeld vanwege een streng beveiligde bedrijfscomputer geen verbinding kunnen maken met bovenstaande webadres. Dan kan je gebruik maken van de webpagina www.inlogkaartje.nl om op de schoolfoto pagina in te loggen. Hiervoor gebruik je dezelfde inlognaam en inlogcode uit de brief die je krijgt thuisgestuurd.  

Oude foto’s bestellen

Ron de Gruyl is al enkele jaren de schoolfotograaf op het Haarlem College. Het is daarom ook mogelijk om oudere schoolfoto’s van je kind/kinderen te bestellen. Dit kan met terugwerkende kracht tot het jaar 2018.

Heb je interesse in schoolfoto’s uit voorgaande jaren?
Dan stuur je een e-mail naar info@haarlemcollege.nl. Zet daarin de naam van uw kind/kinderen, het leerling-nummer en het gewenste schooljaar van de schoolfoto. Wij sturen het verzoek vervolgens door naar de fotograaf. Hij stuurt je een bericht met daarin een nieuwe inlogcode.


Actueel