Open menu

Belangrijke informatie start schooljaar 2022-2023

19 juli 2022

Vragen over de start van het schooljaar? In dit bericht vind je alle belangrijke informatie over lesboeken, magister-inlog en startdata. Op donderdag 25 of vrijdag 26 augustus ontvang je thuis een brief met alle informatie voor een goede start van het schooljaar.

Lesboeken
In de laatste week van de zomervakantie worden de lesboeken verstuurd naar het door jou opgegeven huisadres. Dit wordt verzorgd door onze lesboekenpartner VanDijk. 

Inlog Magister
Ouders ontvangen voor de start van het schooljaar een Magister-inlog. Nieuwe leerlingen krijgen tijdens de introductieweek hun Magister inloggegevens. Deze zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat zij krijgen van het Haarlem College.  

Start schooljaar
De eerste schooldag van het nieuwe schooljaar is op dinsdag 30 augustus. In de week voorafgaand aan deze dag ontvang je op donderdag 25 of vrijdag 26 augustus een brief thuis met alle informatie over de start van het schooljaar. 

Contact bij noodgevallen
De school is dicht tijdens de zomerperiode van 20 juli t/m 23 augustus. Het personeel zal per 24 augustus weer aanwezig zijn op school. In de tussentijd zijn wij alleen bereikbaar bij noodgevallen. Hiervoor bel je het schoolnummer en spreek je een bericht in. Bij een noodgeval zullen wij contact opnemen.

Voor nu een hele fijne zomervakantie gewenst en tot in het nieuwe schooljaar!
Actueel