Open menu

​Nieuwe dienstregeling Haarlem-IJmond

03 januari 2021

Met ingang van zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion in de regio Haarlem-IJmond volgens een nieuwe dienstregeling. De aanpassing in de dienstregeling is noodzakelijk door een afname van het aantal reizigers vanwege het Coronavirus. Zodoende is Connexxion met de opdrachtgever (Provincie Noord-Holland) in gesprek gegaan om een aangepaste dienstregeling te bieden in 2021. In deze nieuwe dienstregeling gaat Connexxion in de regio Haarlem-IJmond ongeveer 5% minder ritten rijden dan in de huidige situatie. Als het aantal reizigers weer toeneemt, kan het aantal ritten weer worden uitgebreid. De lijnen die niet wijzigen of waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan niet vermeld in het overzicht. Het is daarom altijd raadzaam voorafgaand aan de reis de vertrektijden te raadplegen. Dat kan via de reisplanner op de pagina of de Connexxion-app. Kijk voor een overzicht van alle wijzigingen op de website: www.connexxion.nl/2021 en kies de regio Haarlem-IJmond.

Met ingang van zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion in de regio Haarlem-IJmond volgens een nieuwe dienstregeling. De aanpassing in de dienstregeling is noodzakelijk door een afname van het aantal reizigers vanwege het Coronavirus. Zodoende is Connexxion met de opdrachtgever (Provincie Noord-Holland) in gesprek gegaan om een aangepaste dienstregeling te bieden in 2021. In deze nieuwe dienstregeling gaat Connexxion in de regio Haarlem-IJmond ongeveer 5% minder ritten rijden dan in de huidige situatie. Als het aantal reizigers weer toeneemt, kan het aantal ritten weer worden uitgebreid.

De lijnen die niet wijzigen of waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan niet vermeld in het overzicht. Het is daarom altijd raadzaam voorafgaand
aan de reis de vertrektijden te raadplegen. Dat kan via de reisplanner op de pagina of de Connexxion-app.
Kijk voor een overzicht van alle wijzigingen op de website: www.connexxion.nl/2021 en kies de regio Haarlem-IJmond.

Buslijnen die voor het Haarlem College stoppen op de Schipholweg zijn oa:

lijn 80:Lijn 80 Amsterdam via Haarlem Schipholweg naar Zandvoort Centrum

lijn 356: Lijn 356 oa Amstelveen Ouderkerk ad Amstel Arena Badhoevedorp Haarlem Schipholweg naar Haarlem

lijn 346: Station Haarlem Schipholweg Amsterdam Zuid vvActueel

1