Open menu

Huiswerkbegeleiding door Happy Homework

14 januari 2022

Happy Homework organiseert op het Haarlem College huiswerkbegeleiding en bijles. Veel leerlingen komen thuis moeilijk tot leren. Er is teveel afleiding en goede begeleiding is vaak niet mogelijk. Dit kan schoolsucces in de weg staan. Happy Homework biedt de huiswerkbegeleiding aan voor zowel onderbouwleerlingen als bovenbouwleerlingen van het Haarlem College. Naast intensieve huiswerkbegeleiding in kleine groepjes kunt u ook kiezen voor de huiswerkklas of bijles.

De huiswerkbegeleiding is voor alle leerlingen van het Haarlem College. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je bij het maken van je huiswerk en leerwerk begeleid door enthousiaste begeleiders. Daarnaast werk je niet alleen aan je huiswerk en leerwerk, maar leer je ook verschillende studievaardigheden, zoals het leren plannen en het maken van een goede samenvatting voor een toets. Ook staat persoonlijke aandacht centraal. Samen zal gewerkt worden aan doelen en het creëren van zelfvertrouwen en structuur.


Eén dag huiswerkbegeleiding in de week kost €100,00 per maand. Twee dagen in de week
kost €184,50 per maand, drie dagen in de week kost €267,50 per maand. Vier en vijf dagen huiswerkbegeleiding zijn na overleg ook mogelijk.
Bent u in het bezit van een Haarlempas, dan komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding via de gemeente. Wij kunnen u daarover informeren.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats op het Haarlem College na schooltijd van 14.30 tot 17.30 uur. Leerlingen kunnen aansluiten na hun laatste lesuur. Leerlingen kunnen ook gratis een middag komen om te ervaren of de huiswerkbegeleidingsklas iets voor hun is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Happy Homework via 023-2052341 of via info@happyhomework.nl.


Actueel