Open menu

Online informatie avond voor ouders en leerlingen van groep 8

08 december 19:00 - 20:00 uur

Om u aan te melden, stuurt u een mail naar info@haarlemcollege.nl U ontvangt dan in de week van 30 november van ons een bevestigingsmail met een link naar de digitale bijeenkomst. We hopen u/je daar te ontmoeten!

De informatie-avond van dinsdag 8 december gaat als gevolg van de corona-maatregelen volledig digitaal plaats vinden. Wij vinden dat net als u en net als jij, best jammer. Maar helaas kan en mag het op dit moment niet anders.

Het Haarlem College staat voor een kleinschalige aanpak met veel persoonlijke aandacht. Dit gaan we digitaal ook proberen te doen. U/je wordt uitgenodigd mee te doen aan een digitale bijeenkomst met een brugklasmentor. U/je ontvangt de algemene informatie over de school en kunt daarnaast in gesprek met de mentor.
Leerlingen van groep 8, maar ook van groep 7 kunnen meekijken. Ook zij krijgen de gelegenheid om hun vragen te stellen op deze avond.
Om u aan te melden, stuurt u een mail naar info@haarlemcollege.nl U ontvangt dan in de week van 30 november van ons een bevestigingsmail met een link naar de digitale bijeenkomst. We hopen u/je daar te ontmoeten!


Actueel