Open menu

Kennismakingsdag brugklas 2019-2020

03 juli 16:00 - 16:45 uur

Onze nieuwe brugklassers maken vandaag kennis met elkaar en met hun mentor. Ouder(s) / verzorger(s) ontvangen hierover een brief. Programma: 16.00 uur: Leerlingen worden verwacht in de klas (indeling hangt bij de ingang op 3 juli) Ouders kunnen onder het genot van een hapje en drankje op de 2e verdieping kennis maken met elkaar. 16.30 uur: De ouders worden verwacht in het lokaal van hun zoon/dochter om kennis te maken met de mentor. Leerlingen gaan het eerste halfuur samen met de klas een kennismakingsopdracht doen. Ondertussen kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje in de kantine op de 2e verdieping. Daar lopen collegae rond die u van informatie kunnen voorzien, mocht u nog vragen hebben. Daarna kunnen de ouders hun kind ophalen waarbij gelegenheid is kennis te maken met de mentor. Parkeren bij onze school kan lastig zijn. Bij het Boerhaave zwembad naast ons is beperkte parkeergelegenheid en op de parkeerplaatsen rondom de school. We adviseren u om lopend, met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

uitnodiging brugklassers Haarlem College 2019-2020.docx


Actueel