Open menu

CITO AFNAME BRUGKLAS

08 oktober - 12 oktober

Om het niveau en de ontwikkeling van uw kind in kaart te brengen maken wij gebruik van het Cito Volgsysteem. De toetsen die gebruikt worden meten de prestaties van de leerlingen op de kernvaardigheden. Voor ons zijn de resultaten te gebruiken ter verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs. De CITO toets 0 zal van maandag 8 t/m donderdag 11 oktober 2018 worden afgenomen in de eerste klassen. Vrijdag 12 oktober is een inhaaldag voor leerlingen die de toets niet af hebben kunnen krijgen of gemist hebben. De toetsen zullen volledig digitaal worden afgenomen. We wensen onze leerlingen veel succes bij het maken van de toetsen. Onderstaand treft u de informatiebrief en ook een YouTube-filmpje over hoe de digitale toets werkt aan.

Cito afname brief klas 1 schooljaar 2018 - 2019.pdf

https://youtu.be/HDgBZ92mKZY

Vergeet niet je oordopjes mee te nemen!


Actueel