Open menu

Informatie avond voor ouders en leerlingen van groep 8 19.00 uur

27 november 19:00 - 21:00 uur

Op deze avond wordt uitleg gegeven over het onderwijs op het Haarlem College. U kunt de mentoren van klas 1 al uw vragen stellen. Er worden géén rondleidingen gegeven. Daarvoor wordt u verwezen naar de Open Dagen. U bent vanaf 19.00 uur welkom. De avond start om 19.30 uur

De open dagen voor schooljaar 2019-2020 zijn op:
vrijdag 18 januari 2019 18.30 - 21.00 uur
zaterdag 19 januari 2019 van 11.00 - 13.00 uur
dinsdag 12 februari 2019 van 17.00 - 19.00 uur

Ook is het mogelijk om de school op een lesdag te bezoeken.

De bezoekdagen voor schooljaar 2019-2020 vinden plaats op:
maandagmorgen 12 november 2018
donderdagochtend 10 januari 2019
dinsdagochtend 29 januari 2019
U bent van harte welkom als klas maar ook als individuele (groep) ouder(s)/verzorger(s) met leerling(en)
Voor aanmelden wordt u verzocht een mail sturen naar basisschoolochtend@haarlemcollege.nl


Actueel

BELANGRIJKE MEDEDELING dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart 2019

13 maart 2019

Haarlem, 12 maart 2019 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Helaas is onze school vandaag opgeschrikt door een vervelend incident. Er is brand ontstaan op de eerste verdieping, als gevolg waarvan we het gebouw hebben moeten ontruimen. Deze ontruiming is vlot verlopen. De brandweer is snel ter plaatse gekomen en heeft het vuur onder controle gekregen. De inhoud van een prullenbak bleek in brand te staan. De leerlingen zijn opgevangen in onze sporthal, alwaar ze onder begeleiding van onze collega’s hebben gewacht tot ze in de school hun spullen konden ophalen. Vandaag zal de school de rest van de dag gesloten zijn, in verband met de afwikkeling van de gevolgen van de brand. Ook morgen 13 maart 2019 is de school voor leerlingen gesloten, in verband met schoonmaakwerkzaamheden. De ouderavond gaat vanavond om die reden ook niet door. U wordt via de mail en de website op de hoogte gehouden van het verdere verloop. We hebben van de brandweer complimenten gekregen over de snelle ontruiming en de manier waarop de collega’s de leerlingen hebben begeleid. Op onze beurt zijn we de hulpdiensten dankbaar voor hun adequate optreden. We zijn natuurlijk geschrokken, maar gelukkig is niemand hierbij gewond geraakt. Zodra de lessen weer beginnen, zullen de docenten aandacht hebben voor vragen van leerlingen hierover. Mocht u omtrent deze dag vragen hebben, houd de website in de gaten voor nadere berichten. Met vriendelijke groeten, M. Teulings, directeur. V. Scheerder-Rhee, adjunct-directeur Lees meer »