Open menu

Boekenhuis Van Dijk Spreekuren

08 september 2017

I.v.m. de drukte bij het boekenhuis Van Dijk zijn ze logistiek de komende week niet in staat om bij ons het spreekuur te houden. Dit houdt in dat a.s. maandag niet doorgaat. Het eerste moment om vragen van leerlingen te beantwoorden is dan ook: maandag 18 september van 11.00 uur tot 13.00 uur in de glazen vergaderruimte. (''Het Aquarium'') Maandag 2 oktober komt hiervoor in de plaats, zodat de drie spreekuren gehandhaafd blijven.

I.v.m. de drukte bij het boekenhuis Van Dijk zijn ze logistiek de komende week niet in staat om bij ons het spreekuur te houden.
Dit houdt in dat a.s. maandag niet doorgaat. Het eerste moment om vragen van leerlingen te beantwoorden is dan ook: maandag 18 september van 11.00 uur tot 13.00 uur in de glazen vergaderruimte. (''Het Aquarium'')
Maandag 2 oktober komt hiervoor in de plaats, zodat de drie spreekuren gehandhaafd blijven.


Actueel