Open menu

Vertraging levering schoolboeken

26 juli 2017

Schoolboeken worden vanaf vrijdag 1 september uitgeleverd. Van Dijk geeft aan dat de levering voor Regio Noord vertraging heeft opgelopen. Boeken zullen naar verwachting uiterlijk woensdag 5 september worden bezorgd. Op maandag 11, 18 en 25 september zijn 4 medewerkers van boekenhuis Van Dijk aanwezig op het Haarlem College voor een boekenspreekuur. Eventuele beschadigde boeken kunnen daar worden beoordeeld e/o geruild. Ook alle andere vragen rondom boeken kunnen gesteld worden.

Schoolboeken worden vanaf vrijdag 1 september uitgeleverd. Van Dijk geeft aan dat de levering voor Regio Noord vertraging heeft opgelopen. Boeken zullen naar verwachting uiterlijk woensdag 5 september worden bezorgd.

Op maandag 11, 18 en 25 september zijn 4 medewerkers van boekenhuis Van Dijk aanwezig op het Haarlem College voor een boekenspreekuur. Eventuele beschadigde boeken kunnen daar worden beoordeeld e/o geruild. Ook alle andere vragen rondom boeken kunnen gesteld worden.


Actueel